Den digitala arbetsplatsen - Strategi och design

SKAPA EN ARBETSPLATS SOM LYFTER MEDARBETARNA

Cover-digitala-arbetsplatsen.jpg

I många organisationer kämpar medarbetarna med it-stöd som är dåligt utformade och frustrerande att använda. Samtidigt takt blir medarbetarnas digitala arbetsmiljö alltmer komplex och fragmenterad i takt med att nya it-stöd införs. Det gör att medarbetarna får svårt att utföra sitt arbete på ett bra sätt, vilket som leder till stress, ohälsa och minskat engagemang som i sin tur hämmar deras produktivitet och innovationsförmåga.

 

I boken "Den digitala arbetsplatsen - Strategi och design" presenterar författarna Oscar Berg och Henrik Gustafsson ett konkret angreppssätt för att åtgärda problemen i den digitala arbetsmiljön, lyfta medarbetarna och skapa förutsättningar för en framgångsrik digitalisering av verksamheten.

Boken ger en mycket bra holistisk bild över resan till Det nya arbetslivet, från att konkret definiera värde och vision till praktiskt angreppssätt för att etablera såväl strategier som tjänstebaserad arkitektur och aktivitetsbaserade arbetssätt. Detta borgar för en väl förankrad resa till framgång för organisationen och till ett modernt arbetssätt i en digital värld.
— enrik Byström, Affärsområdeschef Modern Workplace och Microsoft 365, Microsoft

Den nya utgåvan är ute nu - beställ här!

Den finns även att köpa som ebok via Apple iBooks, Amazon Kindle Shop, Google Play, Dito och Bokon samt i många nätbokhandlar.


läs första kapitlet från boken gratis

Hämta hem och läs första kapitlet från boken gratis som PDF. Fyll i din mejladress nedan. Därefter visas en länk på sidan för att ladda ned en PDF-fil.. 


GÅ MED I VÅRT COMMUNITY!

Du som har köpt eller läst boken "Den digitala arbetsplatsen" får gärna gå med i vårt community i Slack. Där kan du bland annat kan ladda ned flera av de mallar och modeller som finns med i boken som vektorbaserade PDF-filer. Du kan förstås även dela tips och erfarenheter med andra och ställa frågor till författarna.